1/3

Hollywood House

The client request was to create a concept for a new house in the Hill of LA. 

The hosts will change seasonly, so the house should be flexible to allocate any function related to the creative process and leisure.

A full plan swimming pool is detached from the rocky slope, and serves as a caleidoscope rooftop to the lower living space.

Interesting shapes and colour games light the living space.

Tensional cables and pre-cast panels support the weight of the pool, whose frame is engineered to reduce de CO2 footprint.

The concept of the pool is to source water in any way.

Water is collected to services purposes, plus solar panels contributes to the self-feeding of the electrical equipment indoors.

WHAT

Private Living Space

WHERE

California

WHEN

March 2018

BE IN 
TOUCH

contact@a-v-a.co.uk

Tel +44 7983 649 859

© 2019 by Rawstorne Space Ltd.

  • White Instagram Icon